پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (٨ اردیبهشت ماه١۴٠٣) | وزش باد و بارش باران در برخی از مناطق استان واژگونی پراید در جاده نیشابور -سبزوار، ۵ مصدوم برجای گذاشت آیا انجام اقدامات زیبایی در دوران بارداری ممنوع است؟ روند کاهشی داوطلبان پسر برای ورود به دانشگاه | کاهش حدود ۳ درصدی داوطلبان پسر در خراسان رضوی طی یک سال زمان و مبلغ پرداخت مستمری مددجویان بهزیستی اعلام شد + مبلغ مستمری دستگیری چند سارق با ده‌ها فقره دزدی در مشهد بهترین دمنوشی که از اضافه‌وزن جلوگیری می‌کند مبنای افزایش حقوق بازنشستگان باید اجرای صحیح ماده ۹۶ قانون تامین‌اجتماعی باشد افزایش ۷ درصدی اهدای خون در خراسان رضوی (۸ اردیبهشت ۱۴۰۳) مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری وضعیت متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان را شرح می‌دهد علت ریزش مو در زنان به‌دلیل کمبود کدام ویتامین است؟ | دلایل ریزش مو در زنان قتل مدیرعامل شرکت پخش لوازم آرایشی با ۳۷ ضربه چاقو در تهران (۸ اردیبهشت ۱۴۰۳) آیا سشوار برای مو خوب است؟ | ۳ راه ساده برای کاهش ضرر استفاده از سشوار نماینده کارگران: سپردنِ تعیینِ مزد به مجلس به معنای بی‌صداترکردنِ کارگران است بهترین نوع زیتون از نظر طب سنتی | هر آنچه درباره زیتون باید بدانید برای رفع خستگی این غذا‌ها را بخورید دبیر کل خانه کارگر: دربرابر هر تصمیمی که بوی مقابله با امنیت شغلی بدهد، خواهیم ایستاد ورود سامانه بارشی به کشور طی سه‌شنبه (۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳) رفتار صحیح با کودکانی که زیاد کابوس می‌بینند | ۵ اقدامی که باید هنگام کابوس دیدن کودکتان انجام دهید افزایش تعطیلات آخر هفته آرامش خوبی بین شاغلان ایجاد خواهد کرد
سرخط خبرها

بهتر جویدن غذا چه فوایدی دارد؟

  • کد خبر: ۹۷۵۷۲
  • ۱۰ بهمن ۱۴۰۰ - ۲۳:۰۴
بهتر جویدن غذا چه فوایدی دارد؟
شاید متعجب شوید اما جویدن صحیح غذا اهمیت بسیار زیادی دارد و عملکرد های مختلفی هستند که جویدن را در بر می گیرند. جویدن غذا به شکل صحیح، راهی ضروری برای بهبود گوارش است.

به گزارش شهرآرانیوز، وعده های غذایی باید به صورت نشسته و در یک محیط آرام خورده شوند تا تضمین گردد که غذا به طور کامل جویده شده است. در این مطلب قصد داریم اصلی ترین علل اهمیت جویدن غذا را بیان کنیم که بیش از پیش اهمیت این فعالیت مهم را درک کنید.

گوارش

جویدن اولین مرحله از گوارش است که به سوخت و ساز شکمی کمک می کند. اجزای غذایی بزرگ تر را به اجزای کوچک تر تبدیل می کند. جویدن همچنین باعث افزایش تولید بزاق می شود بنابراین راحت تر بلعیده خواهد شد. اگر غذا به طور کامل جویده نشود و اجزای آن بزرگ باشد، باعث مشکلات گوارشی مثل نفخ، گاز معده و یبوست، واکنش های غذایی، سردرد و کاهش سطح انرژی خواهد شد.

هنگامی که شما غذا را می جوید، آنزیم های گوارشی زیادی تولید می شوند که به شکستن مواد غذایی برای بهبود گوارش کمک می کنند. فرآیند جویدن همچنین باعث تحریک و تولید هیدروکلریک اسید در معده می شود که به گوارش کمک کرده، محیط قلیایی را تنظیم می کند و به هضم غذا نیز کمک خواهد کرد.

تغذیه رسانی

تبدیل کردن غذا به اجزای کوچکتر باعث می شود که بدن جذب بهتری از مواد مغذی مانند ویتامین و مواد معدنی از غذایی که می خورید داشته باشد.

کنترل وعده غذایی

هر چقدر بیشتر غذا را بجوید، مدت زمان طولانی تری طول می کشد تا غذا در دهان بماند. عموماً 20 دقیقه طول می کشد تا مغز سیگنال سیر شدن را به معده ارسال کند بنابراین اگر غذا را آرام تر بخورید، احتمال پرخوری کاهش پیدا می کند که جویدن در این پروسه موثر است.

تقویت معده و روده

جویدن باعث افزایش تولید بزاق می شود. باعث تحریف بافت رشد و ترمیم می گردد و معده و روده را تقویت می کند همچنین خطر ابتلا به رشد باکتری در بدن کاهش پیدا خواهد کرد زیرا اگر اجزای غذایی به طور کامل شکسته نشوند، باعث رشد مخمرها می گردد که قطعاً سوء هاضمه، نفخ و یبوست را به همراه خواهد داشت.

منبع: برترین ها

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->