نزاع و درگیری زوج جوان ۱۰ هکتار مزرعه را به آتش کشید نزاع خیابانی به قتل انجامید| اعترافات تکان دهنده جوان قاتل شکایت از پدر خیانتکار| او برای صیغه هایش میلیاردی هزینه می‌کرد! هشدار: یک مورد مثبت تب دنگی در تربت‌حیدریه مشاهده شد واژگونی لیفتراک در نیشابور حادثه آفرید (۲۷ تیر ۱۴۰۳) اعترافات مردی که گلوی همسرش را برید| فرزندان درخواست قصاص پدر را دارند قتل مسلحانه همسر خیانتکار و معشوقش در ویلا آیا تنهایی و اضطراب باعث سکته مغزی می‌شود؟ آتش سوزی در تالاب هورالعظیم مهار شد (۲۷ تیر ۱۴۰۳) چگونه یک کوله‌پشتی، کودکان ژاپنی را متحد کرده است؟ عشق به زن متاهل منجر به قتل شد| دستگیری قاتل فراری در مرز کمبود جهانی قلم‌های انسولین‌| هفت میلیون ایرانی مبتلا به دیابت هستند انفجار سوپرمارکت در خیابان هدایت مشهد ۲ مجروح بر جای گذاشت (۲۷ تیر ۱۴۰۳) جزییات آتش‌سوزی منطقه خائیز | جرقه‌ای که از مزرعه کشاورزی شروع شد تأثیر منفی گرما بر روی جنین | سکته گرمایی را جدی بگیرید کشف بیش‌از ۱۰ هزار قرص غیرمجاز در غرب مشهد (۲۷ تیر ۱۴۰۳) کلید اولیه نوبت دوم کنکور ۱۴۰۳ منتشر شد تیم المپیاد زیست شناسی ایران در جهان خوش درخشید + اعضای تیم زمان اعلام نتایج نهایی آزمون استخدامی دبیری آموزش و پرورش اعلام شد اهدای خون بیش از ۲ هزار نفر در روز‌های تاسوعا و عاشورا در خراسان‌رضوی
سرخط خبرها

بهتر جویدن غذا چه فوایدی دارد؟

  • کد خبر: ۹۷۵۷۲
  • ۱۰ بهمن ۱۴۰۰ - ۲۳:۰۴
بهتر جویدن غذا چه فوایدی دارد؟
شاید متعجب شوید اما جویدن صحیح غذا اهمیت بسیار زیادی دارد و عملکرد های مختلفی هستند که جویدن را در بر می گیرند. جویدن غذا به شکل صحیح، راهی ضروری برای بهبود گوارش است.

به گزارش شهرآرانیوز، وعده های غذایی باید به صورت نشسته و در یک محیط آرام خورده شوند تا تضمین گردد که غذا به طور کامل جویده شده است. در این مطلب قصد داریم اصلی ترین علل اهمیت جویدن غذا را بیان کنیم که بیش از پیش اهمیت این فعالیت مهم را درک کنید.

گوارش

جویدن اولین مرحله از گوارش است که به سوخت و ساز شکمی کمک می کند. اجزای غذایی بزرگ تر را به اجزای کوچک تر تبدیل می کند. جویدن همچنین باعث افزایش تولید بزاق می شود بنابراین راحت تر بلعیده خواهد شد. اگر غذا به طور کامل جویده نشود و اجزای آن بزرگ باشد، باعث مشکلات گوارشی مثل نفخ، گاز معده و یبوست، واکنش های غذایی، سردرد و کاهش سطح انرژی خواهد شد.

هنگامی که شما غذا را می جوید، آنزیم های گوارشی زیادی تولید می شوند که به شکستن مواد غذایی برای بهبود گوارش کمک می کنند. فرآیند جویدن همچنین باعث تحریک و تولید هیدروکلریک اسید در معده می شود که به گوارش کمک کرده، محیط قلیایی را تنظیم می کند و به هضم غذا نیز کمک خواهد کرد.

تغذیه رسانی

تبدیل کردن غذا به اجزای کوچکتر باعث می شود که بدن جذب بهتری از مواد مغذی مانند ویتامین و مواد معدنی از غذایی که می خورید داشته باشد.

کنترل وعده غذایی

هر چقدر بیشتر غذا را بجوید، مدت زمان طولانی تری طول می کشد تا غذا در دهان بماند. عموماً 20 دقیقه طول می کشد تا مغز سیگنال سیر شدن را به معده ارسال کند بنابراین اگر غذا را آرام تر بخورید، احتمال پرخوری کاهش پیدا می کند که جویدن در این پروسه موثر است.

تقویت معده و روده

جویدن باعث افزایش تولید بزاق می شود. باعث تحریف بافت رشد و ترمیم می گردد و معده و روده را تقویت می کند همچنین خطر ابتلا به رشد باکتری در بدن کاهش پیدا خواهد کرد زیرا اگر اجزای غذایی به طور کامل شکسته نشوند، باعث رشد مخمرها می گردد که قطعاً سوء هاضمه، نفخ و یبوست را به همراه خواهد داشت.

منبع: برترین ها

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->